Διαδώστε το Brand σας και αναδείξτε τα προϊόντα σας.

Αυξήστε την αναγνωρισιμότητα του εταιρικού Brand σας ακόμη περισσότερο, με τις custom λύσεις μας για θήκες και υφασμάτινες τσάντες προώθησης.

Υπηρεσία Απλής Εκτύπωσης Λογοτύπου

1. Διαλέξτε την θήκη ή την τσάντα προώθησης

Επιλέξτε από τον κατάλογο, την θήκη μεταφοράς ή υφασμάτινη τσάντα προώθησης που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία θηκών για φορέματα, κουστούμια, δερμάτινα κ.α. , όπως και μια μεγάλη γκάμα υφασμάτινων τσαντών προώθησης. Βρείτε την θήκη ή την τσάντα που διαθέτει τις κατάλληλες δυνατότητες για εσάς.

2. Επιλέξτε το σημείο εκτύπωσης λογοτύπου

Ανάλογα με την θήκη ή την υφασμάτινη τσάντα και τις δυνατότητες της, μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο σημείο για το λογότυπο σας, ώστε να είναι εμφανές καθόλη την διάρκεια της μεταφοράς. Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε το μέγεθος της εκτύπωσης, καθώς και διπλή εκτύπωση σε περίπτωση που θέλετε να είναι διακριτό το λογότυπό σας, ανεξάρτητα από τον τρόπο που ο πελάτης κρατά την τσάντα.

3. Παραλάβετε την θήκη ή την τσάντα προώθησης

Σε 5 μόλις ημέρες μετά την επιλογή της θήκης μεταφοράς ή της υφασμάτινης τσάντας προώθησης, καθώς και του σημείου που θέλετε να εκτυπωθεί το λογότυπό σας, θα την παραλάβετε.

Θέλετε να φτιάξετε την δική σας θήκη μεταφοράς ή τσάντα προώθησης;

Υπηρεσία Customization

1. Επιλέξτε χρώματα και design

Το ξέρουμε ότι η πρώτη εντύπωση δεν επαναλαμβάνεται. Γι’ αυτό και σας προσφέρουμε την δυνατότητα να χτίσετε την πρώτη εντύπωση με τον πελάτη σας όπως εσείς την θέλετε. Είτε θέλετε να σχεδιάσετε κάτι μοναδικό με εντυπωσιακά χρώματα, είτε απλώς χρειάζεστε μια διακριτική λύση μεταφοράς με απλή εκτύπωση λογοτύπου και συγκεκριμένο χρώμα, οι υπηρεσίες custom σχεδιασμού θηκών και τσαντών μας μπορούν να πετύχουν το τελικό αποτέλεσμα που χρειάζεστε. Εάν το επιθυμείτε, η υπηρεσία δημιουργίας της custom λύσης μπορεί να πραγματοποιηθεί και σε συνεργασία με δικούς σας συνεργάτες σχεδιασμού (designers).

2. Συνδυάστε υλικά και τύπο υφάσματος

Πιστεύουμε ότι ο τύπος θήκης και τσάντας που παραλαμβάνει ένας πελάτης πρέπει να συνδυάζονται σωστά με το προϊόν που περιέχουν. Γι’ αυτό και οι συνδυασμοί διαστάσεων και υφάσματος που διαθέτουμε, προσφέρουν μια πλούσια ποικιλία λύσεων για όλους τους τύπους ένδυσης και υπόδησης, από φορέματα και νυφικά, έως κουστούμια, δερμάτινα και παντός τύπου παπούτσια. Διαλέξτε τους συνδυασμούς διαστάσεων που ταιριάζουν στο μέγεθος και τον όγκο του προϊόντος σας, καθώς και το ύφασμα που του ταιριάζει. Επιλέξετε ανάμεσα σε βαμβάκι, non-woven και peva plastic, ανάλογα με τις ανάγκες της θήκης ή της τσάντας που έχετε και εξασφαλίστε το ύφος που αναζητάτε.

3. Προσθέστε επιπλέον χαρακτηριστικά

Γνωρίζουμε ότι πολλές φορές είναι τα μικρά πράγματα που κάνουν την διαφορά. Δώστε χρήσιμα και πρακτικά χαρακτηριστικά δίνοντας περισσότερη λεπτομέρεια και χρηστικότητα στην θήκη ή την τσάντα προώθησης της επιλογής σας. Προσθέστε ιδιότητες όπως διακριτικές τσέπες για έξτρα αποθηκευτικό χώρο, διάφανο παράθυρο PVC για ανάδειξη σημείων του ρούχου, επιπλέον λαβές για καλύτερο κράτημα και άλλα έξυπνα χαρακτηριστικά, ανάλογα με την αισθητική και τον στόχο που θέλετε να πετύχετε.

Θέλετε να φτιάξετε την δική σας θήκη μεταφοράς ή τσάντα προώθησης;

Οφέλη Υπηρεσιών Customization

1. Μετατρέψτε τους πελάτες σας σε πωλητές των προϊόντων σας

Εκμεταλλευτείτε την ανάδειξη του brand σας κατά την μετακίνηση του προϊόντος μετά την αγορά, από το κατάστημα έως και τον τελικό του προορισμό.

2. Μείνετε στο μυαλό των πελατών σας με κάτι που αντέχει στον χρόνο

Κερδίστε μικρές και μεγάλες ευκαιρίες όταν οι πελάτες σας συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τις custom branded λύσεις αποθήκευσης και μεταφοράς των προϊόντων σας.

3. Διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό με έναν αυθεντικό τρόπο

Αδράξτε την ευκαιρία να διαφέρετε από τις συνηθισμένες πρακτικές των ανταγωνιστών σας εκπέμποντας ένα μήνυμα αυτοπεποίθησης και αυθεντικότητας απέναντι στο κοινό σας.

Παραδείγματα Εξατομίκευσης

Θήκη Αποθήκευσης Νυφικών

Ειδικά διαμορφωμένη θήκη για περισσότερο χώρο και πιο άνετη μεταφορά και αποθήκευση νυφικών για, με μεγάλο ισχυρό φερμουάρ και 2 ανθεκτικές χειρολαβές για εύκολη μεταφορά.

Custom Highlights:

 • Μοναδικό design με διχρωμία
 • Επιπλέον πλευρικός χώρος για αποθήκευση της ουράς του νυφικού φορέματος
 • 2 non woven χειρολαβές για εύκολη και άνετη μεταφορά
 • Εκτύπωση λογοτύπου με μεταξοτυπία
 • Φερμουάρ Νο 5 για καλύτερη αντοχή

Θήκη Αποθήκευσης Κουστουμιών & Ενδυμάτων

Ειδικά διαμορφωμένη θήκη για περισσότερο χώρο και πιο άνετη μεταφορά και αποθήκευση κουστουμιών και ενδυμάτων για ειδικές περιστάσεις, με 2 ανθεκτικές χειρολαβές και μεγάλο ισχυρό φερμουάρ.

Custom Highlights:

 • Επένδυση με τρουκς στις γωνίες και 2 non woven χειρολαβές για μεταφορά με άνεση και ασφάλεια.
 • Μοναδικό design με διχρωμία
 • Απλή εκτύπωση Logo με μεταξοτυπία
 • Υλικό non-woven για προστασία από την υγρασία, τον σκόρο και το νερό
 • Φερμουάρ Νο 5 για καλύτερη αντοχή

Υφασμάτινη Τσάντα Προώθησης

Ειδικά διαμορφωμένη υφασμάτινη τσάντα προώθησης ιδανική για την προστασία των προϊόντων σας από φθορές, με 2 ανθεκτικές χειρολαβές και μεγάλο ισχυρό φερμουάρ.

Custom Highlights:

 • Κατασκευασμένη από non woven ύφασμα, ώστε να προστατεύει το περιεχόμενο από τις φθορές και την βροχή.
 • 2 μεγάλες χειρολαβές ώμου για ευκολότερη μεταφορά.
 • Πρόσθετο πλάτος για τοποθέτηση προϊόντων με περισσότερο όγκο.
 • Εκτύπωση λογοτύπου με μεταξοτυπία
 • Λεπτομερές Design με γκρι γραμμές περιμετρικά

Θέλετε να φτιάξετε την δική σας θήκη μεταφοράς ή τσάντα προώθησης;