Σχετικά με εμάς

Η Via Bag προσφέρει είδη συσκευασίας και αποθήκευσης ενδυμάτων, καθώς και υπηρεσίες σχεδιασμού και εξατομίκευσης (customization) θηκών και τσαντών προώθησης.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1992 στην Θεσσαλονίκη εστιάζοντας κυρίως στην εισαγωγή και προμήθεια ειδών χονδρικής για τον χώρο της ένδυσης.

Από πολύ νωρίς, η Via Bag επένδυσε ιδιαίτερα σε στρατηγικές και μακροχρόνιες συνεργασίες με ορισμένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παγκοσμίως στον χώρο, ώστε να μπορέσει να προσφέρει αξιόπιστες και εξειδικευμένες λύσεις για τους πελάτες της. Το αποτέλεσμα της πολυετούς εμπειρίας των ιδρυτών της Via Bag αλλά και των αξιόπιστων συνεργασιών που έχει εξασφαλίσει, της επιτρέπουν να προσαρμόζεται με μεγάλη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της.

Από θήκες για κοστούμια, πουκάμισα, παλτό, φορέματα και νυφικά, έως ειδικές θήκες παπουτσιών και χαλιών, καθώς και μια σειρά από διάφορα είδη υφασμάτινων τσαντών προώθησης, η Via Bag πλέον διαθέτει την μεγαλύτερη ποικιλία ειδών συσκευασίας και αποθήκευσης προϊόντων λιανικής στην Ελλάδα και όχι μόνο. Σήμερα το δίκτυο της Via Bag καλύπτει όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, επιλεγμένες χώρες της Ευρώπης και της Ασίας, και συνεχίζει να επεκτείνεται κάθε χρόνο σε επιπλέον αγορές μέσω συνεχούς συμμετοχής σε παγκόσμιες εκθέσεις και εκδηλώσεις στους κλάδους όπου δραστηριοποιείται.

 

Ανανεώνοντας διαρκώς τον κατάλογό της με νέες ιδέες, προσφέροντας εξειδικευμένα προϊόντα κατά παραγγελία των πελατών της και αξιοποιώντας τις στρατηγικές σχέσεις με τους συνεργαζόμενους προμηθευτές της, η Via Bag εξασφαλίζει τις ανταγωνιστικότερες τιμές στην αγορά, διατηρώντας ταυτόχρονα μια άριστη ποιότητα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Ο θεμελιώδης στόχος της Via Bag είναι η αξιόπιστη προσφορά εξαιρετικά ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών, ώστε να αποτελέσει τον ιδανικό συνεργάτη για κάθε επιχείρηση που θέλει να αναδείξει το brand και τα προϊόντα της και να βελτιώσει την αγοραστική εμπειρία των πελατών της.

Θέλετε να φτιάξετε την δική σας θήκη μεταφοράς ή τσάντα προώθησης;